Osztályozó vizsgák- előrehozott éretségi-ontosítás

2021.04.09.

image002be

Kedves Diákok!

Az írásbeli osztályozóvizsgák április 19-én 14.00-kor kezdődnek a gimnáziumban.
A szóbeli vizsgák online kerülnek megszervezésre. Az olasz, spanyol, latin és német nyelvből, valamint fizikából, földrajzból és filozófiából április 20-án délután, angol nyelvből április 22-én és 23-án délután.

A pontos időpontok és a szóbeli vizsga technikai részletei a jövő héten kerülnek ki a honlapra

 
Osztályozó vizsgák- előrehozott érettségi

2021.03.29.

image002be

Kedves Diákok!

Április 19-én, hétfőn kezdődnek meg az előrehozott érettségire jelentkezett diákok osztályozó vizsgái. Az írásbeli vizsgákat mindenképpen jelenlétiben, a gimnáziumban fogják megírni a tanulók. A szóbeli vizsgákat szintén azon a héten fogjuk tartani. Ha addigra jelenléti oktatás lesz, a gimnázium épületében, ha marad a digitális oktatás, online fogjuk megszervezni azokat. A pontos vizsgabeosztás a tavaszi szünet után fog felkerülni a honlapra.
A vizsgákat a járványügyi előírások szigorú megtartása mellett fogjuk megszervezni.

 
Rákóczis évkönyv

2021.03.25.

evkonyv szulo

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

Megjelent az új Rákóczis évkönyv. A rendelés menetéről, az évkönyv tartalmáról a képre kattintva olvashat bővebben.

 
Felvételi jegyzék 2021/22

2021.03.19.

image002be

Kedves felvételiző Diákok, tisztelt Szülők!

A szóbeli felvételi vizsgákat követően nyilvánosságra hozzuk iskolánk felvételi jegyzékét. A link használatával elérhető felületen valamennyi diák szerepel, aki jelentkezett gimnáziumunk egy vagy több képzési területére. A jelentkezési lapon megadott oktatási azonosító vagy jelszó megadásával láthatók az egyéni felvételi eredmények. Kérjük, hogy a felvételi jegyzékről szóló tájékoztató anyagot (melyben fontos határidők is szerepelnek) is figyelmesen olvassák el!

 
A "Pro patria et libertate" II. Rákóczi Ferenc Latin Fordítási Verseny

2021.03.19.

image002be A "Pro patria et libertate" II. Rákóczi Ferenc Latin Fordítási Verseny döntőjébe jutott diákok névsora. Gratulálunk a diákoknak és a felkészítő tanároknak!
 
Tájékoztatás a digitális oktatásról

2021.03.04.

image002be
Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!
Ezúton tájékoztatok mindenkit, hogy 2021. március 8-tól iskolánk a digitális oktatásra tér át, tehát a diákok otthon tanulnak, a tanítás továbbra is órarend szerint történik. A visszatérés várható időpontja 2021. április 7.
2021. március 31. a tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap, ezután április 6-ig tavaszi szünet lesz.

 
Kisfilm pályázat
image002be A Gimnázium Diákönkormányzata által meghirdetett kisfilm pályázaton az első helyen Gyurkovics Kornél 8.T osztályos tanulónk és az osztálytársai által készített I’II Be Back Again Someday című alkotása végzett. A filmet itt tekinthetik meg.
 
Felvételi tájékoztató a 2021/22-es tanévre (részletes programleírásokkal, a szóbeli felvételi követelményeivel)

2020.10.20.

image002be Tisztelt Szülők, kedves érdeklődő Diákok!

Gimnáziumunk 2021/22-es tanévre szóló felvételi tájékoztatója megtekinthető a linkre kattintva. Kérjük, folyamatosan kísérjék figyelemmel a honlapunkon későbbiekben megjelenő, felvételivel kapcsolatos aktuális információkat, melyeket a főoldalon, a hírek közt, és a felső menüsorban, a Felvételi menüpont alatt is megtalálnak!

 
« ElsőElőző1234567KövetkezőUtolsó »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL