KARÁCSONYI ADOMÁNYGYŰJTÉS A DIGITÁLIS TANREND IDEJÉN IS
Gimnáziumunk ebben az évben is csatlakozott a Szent László Társulat és a Rákóczi Szövetség által kezdeményezett karácsonyi adománygyűjtéshez, melynek keretében tartós élelmiszert és édességet, tisztálkodási szereket, mesekönyveket és társasjátékokat juttatnak el a szervezők határon túli magyar gyermekotthonokba illetve szórvány magyar települések rászoruló gyermekeihez.
A gyűjtés a járványhelyzet és a részben digitális tanrend szerinti oktatás ellenére is tart. Iskolánkban az adományokat a porta melletti dobozba lehet elhelyezni december 3-ig.
Nagyon köszönjük!
 
Maszkolj könyvben pályázat eredménye

2020.11.23.

Kedves rákóczis Diákok!

Lezárult a Maszkolj könyvben pályázat, 51 pályamunka érkezett. (A képekre kattintva megtekinthetők nagyobb méretben is.)Köszönjük a részvételt és gratulálunk a nyerteseknek!

gyoztes masodik harmadik

1. hely

Latorcai Csenge 9.C

2. hely

Buday Virág 7.HR

3. hely

Dernovics Eszter 10.A

Közönség- és különdíjasok

kozonsegdij elso kozonsegdij 2 kozonsegdij 3_1 kozonsegdij 3_2 kulondij

Közönségdíj 1.

Herczeg Zalán 7.HR

Közönségdíj 2.

Krémer Tünde 9.C

Közönségdíj 3.

Csikász Adrienn 9.T

Közönségdíj 3.

Halmos Balázs 10. HR

Különdíj

Topor Sára 8.HR

 
Érettségi eredmények átvétele

2020.11.19.

image002be

Kedves Vizsgázók!

Az őszi érettségi vizsgaidőszak nálunk november 25-én zárul. A vizsgabizottság aznap délután tart eredményhirdető értekezletet, azután készülhetnek el a bizonyítványok, törzslapkivonatok. Vonatkozik ez azon vizsgázókra is, akik emelt szinten már befejezték az érettségit!

Ezek a törzslapkivonatok - emelt és középszintű - másnap, azaz november 26-án, csütörtökön 8.00-16.00-ig vehetők át aláírás vagy meghatalmazás ellenében a földszinti vizsgateremben.

 
Búcsúzunk

2020.11.16.

halzl jozsef

Fájdalommal búcsúzunk Dr. Halzl Józseftől, a Rákóczi Szövetség tiszteletbeli elnökétől, gimnáziumunk volt diákjától. Emlékét megőrizzük.

Halzl József életrajza

 
FIGYELEM!! VÁLTOZÁS AZ OKTV KEZDŐ IDŐPONTJÁBAN

Kedves érintett Diákok!

November 16-tól kezdődően változik valamennyi OKTV kezdő időpontja. A versenyek 14 óra helyett 12 órakor kezdődnek. Kérjük, hogy a résztvevők 11.30-ra érkezzenek meg az iskolába. A helyszín az aulában lesz olvasható.

 
TÁJÉKOZTATÁS RÉSZLEGES DIGITÁLIS MUNKAREND BEVEZETÉSÉRŐL

Tisztelt Szülők!

A járvány terjedését korlátozó intézkedések értelmében gimnáziumunkban a 9-12. évfolyamos tanulók és a 8.T osztály számára nov. 11-től - az eredeti órarend szerint - digitális munkarendben történik az oktatás. A tanórákon való online részvétel kötelező. Az esetleges távollét igazolására a házirend mindennapos iskolábajárásra vonatkozó előírásai érvényesek.

A 7.HR, 7.NY, 7.T és 8.HR osztályokban továbbra is órarend szerinti jelenléti oktatás folyik.

 
Fogadóóra

2020.11.04.

image002be

Kedves Szülők!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az őszi fogadóórákat a vírushelyzet miatt online tartjuk november 9-én és 16-án, hétfőn 17-től 19 óráig.


A fogadóórára előzetes regisztráció szükséges, amelyet
- a 9-i alkalomra november 4-én szerdán 14:00 órától 9-én hétfőn 12 óráig

- a 16-i alkalomra november 10-én kedden 12:00 órától 16-án hétfőn 12 óráig tehetnek meg az alábbi link használatával.

Regisztrációs link

Az online fogadóórát a TEAMS felületen tartjuk. A beszélgetésre tanáronként 6 perc áll rendelkezésre. Az egyes tanárok „meghívó” linkjét az „értekezletre” email-ben kapják meg. Önöknek ezen linkek használatával kell az adott tanárhoz bejelentkezniük kevéssel a regisztrált időpont előtt. Ezzel egy virtuális várószobába kerülnek, ahonnan az illető szaktanár fogja „behívni” Önöket a beszélgetésbe.

 
Emelt és középszintű érettségi dolgozatok megtekintése

2020.11.02.

image002be

A 2020/2021-es őszi érettségi időszak dolgozatainak (közép- és emelt szint) megtekintési napjául az Oktatási Hivatal november 9-ét jelölte ki.

Ezen a hétfői napon 8.00-16.00 között lehet megtekinteni a megírt dolgozatokat a Budapest II.Kerületi II.Rákóczi Ferenc Gimnázium 001-es termében (földszint, a porta mögött közvetlenül).

A dolgozatokról fénykép készíthető.

A megtekintés tudnivalói

Formanyomtatvány az emelt szintű érettségivel kapcsolatos vizsgázói észrevételhez (fellebbezéshez)

 
« ElsőElőző1234567KövetkezőUtolsó »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL