Átjelentkezés más gimnáziumba járó diákok részére

2021.05.10.

image002be

Tisztelt Érdeklődők!

Az alábbi linken olvashatók a jelenleg más gimnáziumba járó 9-11. (hat osztályos gimnázium esetén 8.) évfolyamos tanulók részére a 2021/22-es tanévre vonatkozó átjelentkezés tudnivalói.

Az átjelentkezés részletei

 
Rendkívüli felvételi eljárás meghirdetése

2021.05.10.

image002be

Tisztelt Szülők, kedves felvételiző Diákok!

A Budapest II. kerületi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium rendkívüli felvételi eljárást hirdet a 2021/22-es tanévre az alábbi tanulmányi területre:

0004NYEK német képzési terület

Részletek a linken olvashatók

 
Érettségi útmutató 2021
image002be

Kedves érettségiző Diákok!

A linkre kattintva megtekinthető az érettségivel kapcsolatos összes fontos információ (dátumok, beléptetés módja, könyvtári könyvek visszahozatala, segédeszközök használata). Kérjük, nagyon alaposan tanulmányozzátok a dokumentumot! Sok sikert kívánunk minden vizsgázónak!
FIGYELEM! Iskolánkban a szájat és orrot egyaránt eltakaró szájmaszk használata minden érettségiző számára (emelt- és középszint egyaránt) az épületben való bent tartózkodás teljes ideje alatt - beleértve magát az írásbeli vizsgát is - KÖTELEZŐ!!

 
Végleges felvételi eredmények
image002be

Kedves Diákok! Tisztelt Szülők!


A 2021/2022-es tanévre vonatkozó végleges felvételi eredményeket ide kattintva tekinthetik meg. A döntésről szóló határozatot minden jelentkező számára április 30-ig postára adjuk.

A felvett tanulókat email-ben és a honlapunkon tájékoztatjuk a további tennivalókról!

 
A "Pro patria et libertate" II. Rákóczi Ferenc Latin Fordítási Verseny döntő fordulójának eredményei

2021.04.27.

image002be A linkre kattintva megtekinthetők a "Pro patria et libertate" II. Rákóczi Ferenc Latin Fordítási Verseny döntő fordulójának végleges eredményei. Gratulálunk a résztvevőknek, a diákoknak és felkészítő tanáraiknak is!
 
Tájékoztatás a megváltozott belső vizsgákról

image002be

Kedves rákóczis Diákok, tisztelt Szülők!

A járványügyi helyzethez igazodva a biztonságot és vizsgák sikeres bonyolítását figyelembe véve megváltoztak az év végi belső vizsgák korábban meghirdetett folyamatai. A változtatásokat a honlapon az Alapdokumentumok/ Belső vizsgaszabályzat nevű dokumentuma is tartalmazza, illetve a szaktanároktól lehet tájékoztatást kérni.

 
Rákóczis évkönyv

2021.03.25.

evkonyv szulo

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

Megjelent az új Rákóczis évkönyv. A rendelés menetéről, az évkönyv tartalmáról a képre kattintva olvashat bővebben.

 
Felvételi jegyzék 2021/22

2021.03.19.

image002be

Kedves felvételiző Diákok, tisztelt Szülők!

A szóbeli felvételi vizsgákat követően nyilvánosságra hozzuk iskolánk felvételi jegyzékét. A link használatával elérhető felületen valamennyi diák szerepel, aki jelentkezett gimnáziumunk egy vagy több képzési területére. A jelentkezési lapon megadott oktatási azonosító vagy jelszó megadásával láthatók az egyéni felvételi eredmények. Kérjük, hogy a felvételi jegyzékről szóló tájékoztató anyagot (melyben fontos határidők is szerepelnek) is figyelmesen olvassák el!

 
« ElsőElőző1234567KövetkezőUtolsó »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL